Важно уточнение!

В последните седмици се отрупани с постоянни молби да даваме преценка дали един или друг флакон, закупен от вас по различни начини и пътища, е оригинален продукт от от отрова на кубинския син скорпион.

За да ни спестите постоянните телефонни обаждания или идване в център „Неогенезис” ,   показваме как изглежда оригиналния флакон „Видатокс” :

Той се произвежда единствено в „Лабиофам”-Хавана и на външната опаковка винаги  има отбелязан номер на партидата и срока на годност. Продуктът е само в кафяв стъклен флакон-това е задължителен елемент в регистрацията му, според международните стандарти.

В момента на територията на Европа се продава само  „Фармаматрикс”-тирана, собственост на италиански гражданин. Всички останали, които по държави сме оторизирани да внасяме този продукт, чакаме процедурата по разрешение за продажба на територията на ЕС.

Вторият вид флакони, в които се съдържа аналогичен оригинален продукт, са флаконите, предназначени за безплатно  приложение на кубински онкопациенти. -те са в бяла пластмасова опаковка/ нестандартна по международните изисквания/, със син етикет , без никакво наименование. Той също се произвежда в „Лабиофам”.

Донасянето им и продажбата им на територията на България обикновено е чрез  нерегламентирано снабдяване-подчертаваме, че тези флакони са само за вътрешни потребности в Куба и са безплатни. При тях не се спазват международните стандарти.

Третият вид, който показваме, ни е донасян от хора, които са го закупили от тъй наречените „пътуващи  търговци/търговки”.

Той няма нищо общо с продукцията на „Лабиофам” и по думите на г-н Пабло Гарсия, директор по експорта на „Лабиофам”, който в момента е наш гост в  България, е  необяснимо производство. В Куба не се произвежда нищо с името „Ескозул”.

Тоест, ако сте си го купили, трябва да знаете, че навярно е някакъв вид нелегално  производство без гаранции за качество и надеждност или чисто и просто е вид откровена измама. Заплатена от  потърпевши.

Прочетете още

„Срамежливата“ тема Един от видовете рак,който твърде много „подмладява“, е ракът на дебелото черво.Заедно с рака на белите дробове,в момента това са видовете злокачественост,които все повече навлизат в младата и даже младежката…
„Троянски кон“ убива 6 вида рак Троянският кон е античен символ.Той е описан подробно в „Илиада“ на Омир-сам по себе си е една хитра идея на Одисей как да бъдат победени троянците…С измамна маневра,гръцките кораби показали…
ТРЕВОГА – СРИНАТИ ЛЕВКОЦИТИ! Физическото състояние,когато левкоцитите в кръвта на човека са под минимума,винаги предизвиква страх и безпокойство.Това състояние се нарича левкопения и означава ненормално ниска концентрация на белите кръвни телца/левкоцитите/ в кръвта на…
ДИЕТА ПО ВРЕМЕ НА ХИМИОТЕРАПИЯ и след това… Обикновено думата „химиотерапия“ плаши. Тя е съществена част от онкологичното лечение и може би най-агресивната част. Важното обаче е,че тя и досега е незаменима-в света няма създадена нито една лечебна…