Д-р Фабио де Хесус Линарес Пасос, мениджър на лабораториите на „Лабиофам” – Куба

Видатокс подобрява качеството на живота на болните от рак

Има сведения още от времената на Колумб,  които сочат,  че заварените на нашия остров от испанците индианци са лекували повърхностни язви и тумори с убождане на син скорпион.  В народната ни медицина има разни стари рецепти за варене на опашки на син скорпион или за налагането им по коремчетата на деца с проблеми с уринирането.

По принцип видът   Rhopalurus  junceus   живее изолирано от хората  – не е като други скорпиони,  които се вмъкват по селските домове.  В  Куба има общо  47  видове скорпиони, 32  от тях се срещат само на нашия остров.  И   Rhopalurus  junceus   e  един от тях.

В нашата лаборатория, където добиваме отровата,   обикновено  се събират по  3 000  –  4 000  такива скорпиона.  Имаме седем служители  –  шест жени и един мъж, които вече съвсем са свикнали с тях и никак не се боят. Досега нямаме никакви произшествия. Скорпионите се хранят два пъти седмично, а веднъж месечно от тях се изцеждат няколко капки отрова. Или казано ненаучно – доим ги. Маркираме онези, от които вече сме взели отрова, и ги пускаме на свобода. Маркирането помага да не хванем пак такъв,  който вече сме използвали.

Много е интересно размножаването им, Мъжкият скорпион има щипки като клещи, а женските са плоски. Така че те първо се отдават на любовен танц и мъжкият „заклещва” женската с щипките си. Но проникване няма. Мъжкият просто излива спермата си в едно специално сакче, което гледа да остави на равно място. После, по време на танца, побутва женската така, че тя да седне върху сакчето.  И настъпва оплождането. Но след него  мъжкият трябва веднага да бяга, защото женската може да му „види сметката”.

Бременността може да трае от  1-2  месеца  до  5-6  месеца. Женската сама регулира този период в зависимост от външните условия  –  дали е достатъчно топло и влажно, дали има достатъчно храна и т.н. При раждането обикновено дава живот на между   45  и  90  малки. Те  отначало са оранжеви и кръгли.   Хранят се  2  седмици с вътрешните си запаси отпреди раждането. Накачулват майката през този период. Слизат  от нея чак след като са готови да се справят сами. Легенда е, че я изяждат –но няма такова нещо.

Скорпионите си имат нощен живот. Ако влезеш в лабораторията на тъмно, без да палиш светлината, чуваш тракане, подобно на онова, което издават изправените кобри. Така тракат едни пластини, които скорпионите имат на корема си. Но запалиш ли лампата, спират.

Много пациенти искат да вярват, че нашият хомеопатичен   препарат „Видатокс” лекува рак. Но това засега не е доказано. Предстои ни още много изследователска работа, Факт е обаче,  че „Видатокс” чувствително подобрява качеството на живота на  онкоболните. Първоначално, когато бяхме още в първата фаза на разработването му, смятахме, че той се отразява най-добре единствено  при тумори в мозъка. Но вече установихме, че действа благотворно при всички най-разпространени видове рак – и на мозъка, и на гърдата, и на простатата, и на дебелото черво, и на белия дроб….

Дозировката на препарата ни зависи от фазата на заболяването. Ако човекът вече е на морфин, налага се да пие по  5  капки „Видатокс” на всеки  4-5 часа. Наблюденията ни при подобни случаи доказват, че много скоро болният се съвзема, може да спре морфина, болката изчезва и започва общо засилване на организма. Според етапите на подобряването дозата се разрежда.

Препаратът може де се приема и от напълно здрав  човек – като имуностимулатор. Тогава се взимат по  5  капки веднъж дневно.

Нашата лаборатория разработва и други хомеопатични средства – например от стъблото на банановото дърво  /”Аситан” – за много ефикасно лечение на гастрит и язва/  и от манго  /”Биманг” – отличен антиоксидант за  „вечна младост”/.

/Интервюто е публикувано в сп.”Тема”-бр.23 /501/

Научете повече за Видаотокс в специализирания уеб сайт: http://www.vidatoxbulgaria.com/