Отново за лекарите,лечителите и търговците на смърт….

 

Преди година и половина пуснах в сайта подробен материал със заглавие „Лекари,лечители или търговци на смърт”. Там ставаше дума за един от най-страшните „бизнеси” на територията на България-продажбата на фалшиви или измислени продукти,които уж лекуват напълно и ефикасно рак.Написах,че по мои ичисления,тази търговия изсмуква годишно ни повече,ни по малко от  поне 100 милиона лева от злощастните семейства,в които има човек,борещ се на живот и смърт с диагнозата „Рак”.

Един от тези ,за които развам,ме заплаши,че ако до 24 часа не изчезне сайта с материала,с мен ще се случат „страшни и извънзаконови неща”. Държах материала в сайта още 5 месеца и го снех единствено заради депресивното състояние на синчето на Бойка Джентиле В поредицата на  включените имена е и  човекът,заради който написах материала-той  наричаше  себе си  проф.Ставрев и  си позволи с измамни обещания да изпробва  от 2000 км разстояние  чудотворния си „нанодиамант” върху една пракрасна млада жена-българката Бойка Джентиле от Локарно,Швейцария..

Повече от година имаше тишина по моята молба до Главния прокурор на републиката.Все пак в последните три-четири месеца в Националната следствена служба  направиха всичко възможно,за да ускорят и довършат преписката по случая Бойка Джентиле-професор Ставрев.
Сега отново  връщам  тази публикация в сайта .Не се отказвам от нито един абзац- правя го в памет на хилядите онкопациенти,които тръгват,примамени от  поредната фикснадежда,  към търговците на смърт.В името на живота.И където ги посрещат в името на сребърниците и смъртта.

Правя го и заради онези зловещи фанфари,които прозвучаха миналата седмица в чест на тъй наречения професор Ставрев.В най-високата управляваща институция приеха един човек,който в името на своите неистови амбиции буквално уби човек.И вместо съд,получи възхвала.

Правя го и заради този здравен министър на България,който си позволи да изрази гореща подкрепа  на  групата,която избра руската територия за плацдарм на своята престъпна дейност,насочена не кои да е,а най-отчаяните,най-чувствителните,най-уязвимите хора-онкопациентите на България  и техните близки.

И ако за  човекът–оркестър,ръководещ в момента държавата ни, е простено да няма медицински познания в областта на нанотехнологиите в онкологията, за здравния български министър това е непростима непрофесионалност.Освен ако въпросният министър не се е оплел по някакъв начин с триумфиращите  създатели на казуса „Ставринол” .Сътворителите на истерията „Ставринол” трябва да бъдат показани отново- и между тях ще видите не само образа на тъй наречения професор Ставрев,а и хора с мног съмнителна репутация,като лицето Константин Будев например…. Отговорност трябва поеме и Нова телевизия, организатор на рекламната кампания и фанфарната музика на този замисъл.

Сега отново Ви предлагам да си припомните трагедията на Бойка Джентиле,първата „пациентка” на Ставри Ставрев.Правя го и заради  опасността следственото дело да потъне в забрава.

И за да бъдете наясно колко  вярна е версията, че „Ставринол” е известен в Русия, в допълнение Ви прибавям и подробния дневен ред на последната руска национална конференция на тема „Нанотехнологиите в онкологията” –там подробно са изброени имената  на докладчиците,разработките и предназначението на тези разработки.Този материал ми беше пратен от Руския национален онкологичен и научно-изследователски център”Блохин”,координиращ цялата лечебна и научна дейност в тази насока, в отговор на моя въпрос-имат ли представа от българско нанооткритие с името „Ставринол”. Прочетете и този документ и вече  ако решите-вярвайте дали Русия има нещо общо със Ставрев и Ставринол”.