Професор Дарел Си – за „Енерсел” по ваши въпроси

Материалът „Ханзе-Енерсел /аржентинския фаворит/” предизвика 84 въпроси и искания за покупка на препарата. Независимо,че в края на материала бяхме написали една важна особеност-„Енерсел”  не може да понесе електронна проверка,характерна за международните пратки  и се разгражда от такава намеса…Настоятелните молби ни накараха да потърсим професор Дарел Си, един от създателите на „Енерсел” и да му зададем ваши основни въпроси. Посредник в интервюто и контакта с проф.Дарел Си е Зорница Пантева,живееща в САЩ /член на нейното семейство също се бори с рака/.

Преди да прочетете отговорите на проф.Дарел Си, не е безполезно да знаете поне част от пребогата му биография.

Бил е студент по медицина в годините 1978-1982 /Университета „Калифорния” в Сан Диего/.Между  многото му медицински дейности  е професурата по клинична  медицина, ръководството на научни изследователски екипи, консултант по чернодробни трансплантации.

Между неакадемичните дейности е службата му на експерт към окръжния съд  в Пасадена,член на Консултативния съвет  по СПИН, директор на Института по дълголетие в Ориндж Каунти. 

Сред 22-те обявени досегашни проучвания са научните му  изследвания за имуномодулаторите, нови аспекти за лечение на СПИН, за имунната недостатъчност,..за ефекта на „Ханзи” препарата…Има го даже като експерт по създаване на изкуствен интелект.
Изследванията на професор Дарел Си за природните продукти и техния ефект върху туморните клетки-убийци на рака в тялото са отбелязани като „повратен момент” в научните публикации на тази тема.

Той е представител в различни международни медицински форуми в Европа, Азия, в Световната здравна организация.

Но в биографията му има и такива моменти като този,отпреди няколко години: за 2 години му е отнет лиценза на лекуващ лекар,защото не е поискал разрешение и не е дал подробен отчет за проведени от него алтернативни методи на лечение при тежко болен пациент.Това отнемане е заради поставената дилема пред  проф.Дарел Си-или да бъде съден, или да се съгласи на споразумение за временно отнемане на лиценза.

А сега отговорите на проф.Дарел Си:

1.Какви са основните разлики между „Ханзи” и „Енерсел”?

Една от основните разлики-„Енесел” активира алтернативните клетъчни енергии 50% повече от „Ханзи”.Резултатът е също 50-процентно вътрешноклетъчно подобрение.

2.Какви са предимствата на „Енерсел”?

  • това 50-процентно подобрение, за което стана дума току-що, води до приблизително толкова физиологично подобрение. По-точно подобряват се следните параметри в организма на онкологично болния:
  • подобрение на функцията на естествените клетки-убийци / Natural Killer Cells-NKC/;
  • постига се лимфоцитно подобрение/пролиферация/;
  • имуномодулиране;
  • тумор лисис-тоест,антиракова активност ;
  • производство на глутатион /най-важния антиоксидант за тялото, гарантиращ добро състояние на черния дроб и на целия организъм!/;
  • клетъчна устойчивост към стрес, инфекции и възпалителни процеси;

   Това подобрение, което се постига чрез „Енерсел”, води до подобрение на клиничните резултати.

3.Тъй като „Енерсел” е вид хомеопатично лекарство, което е силно чувствително към радиоактивност, какви са възможностите за доставка в чужбина? Как би могло да се гаратира,че няма да премине през скенерна проверка при прекосяване на границите?

В момента проучвам правилата /разпоредбите/ за внос в България и търся информация от авиотранспортни компании. Смятам, че ще успеем да установим система, за да се избегне преминаването през скенери. Ще пиша пак, като имам повече информация.

 
4.”Енерсел” се предлага в 4 вида форми- инжекции /мускулно и венозно/, течности и спрей. Бихте ли обяснили по-подробно коя форма за какъв вид рак е предвидена и коя е универсална и може да се приема  от всеки онкопациент /”Ханзи” например има специални разновидности при рак на шията и главата/?

За пациенти, които се лекуват в болница и са ІІ, ІІІ или ІV стадий рак, е подходящо венозно инжектиране по 10млг на 12 часа.За същите пациенти, когато са извън болница, мускулни инжекции; има и орална форма /за поглъщане/ , AM&PM-така се води самия флакон. Добавете и оралната форма за всички други видове рак ІІ, ІІІ и ІV степен. При рак на шията или главата, във всички степени- добавете спрей до 2 впръсквания. При рак на белия дроб и респираторната система, както и при метастази-добавете специалния спрей 2 кубика;  при тумори по кожата или такива, които могат да бъдат достигнати, могат директно да бъдат инжектирани от венозния разтвор.

5.Като основен изследовател и създател на „Енерсел” имате ли право на глас в компанията, която го произвежда и можете ли да помогнете за получаването му  в България?

Въпреки че нямам пряка роля в този процес, защото аз се занимавам преди всичко с изследователската дейност, както и с научно-консултантска дейност, мога да ви посоча с кого от компанията да се свържете..

6.И последен въпрос- госпожа Банова  и фондация „Неогенезис” искат  най-добросърдечно да Ви поканят   да посетите и говорите пред аудитория –например някъде през есента. България би ли представлявала интерес за Вас?

Аз съм много заинтересован и трогнат от поканата …Обикновено имам нужда от около 3 месеца да планирам подобно пътуване, така че есента е много подходящо време.

Много съм заинтересуван от бъдещите цели на фондация „Неогенезис”. Възможността за център за съпътстваща терапия за рак е много вълнуваща и ще съм много щастлив да помогна да използвате „Енерсел” там /в България-б.м./.